UAG Monarch Cover

249 DKK

Coveret passer til iPhone

UAG Monarch Cover Platinum er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme, og derfor passer det til børn, folk der arbejder udendørs eller de der lever en aktiv livsstil.

Derudover har UAG´s Monarch Series til iPhone et elegant design, så leder du efter det ultimative cover, der både ser lækkert ud og giver optimal beskyttelse, har du fundet det her.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

UAG Monarch Cover

UAG Monarch Cover (Urban Armor Gear) er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer UAG Monarch Cover til den der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Her har man designet et holdbart, smukt og super lækkert cover.
– Modstandsdygtig, er bygget med hård skal mens inderkernen er blød.
– Det bløde gummibelagte kanter omkring skærmen giver 360 graders beskyttelse mod ridser og tab
– UAG Monarch Cover er født med overdimensionerende knapper

UAG, Urban Armor Gear, har nogle fantastiske designere og de repræsenterer en dedikation til overlegen kvalitet og håndværk. Materialerne i UAG Pathfinder Cover er resistent over for UV-stråler og almindelige kemikalier findes i solcreme og håndcremer.

Militær præcision udviklet til perfektion på UAG Monarch Cover:
MIL-STD 810 er en amerikansk militær certificering som anvendes på udstyr, der kan modstå hårde miljømæssige forhold. Selvom den traditionelt tildeles militære formål, er Mil-Spec-certificering givet til en række kommercielle produkter, der stræber efter de samme standarder for robusthed, holdbarhed og beskyttelse.

Her køber du  ikke blot et smukt cover. Her køber du det ultimative Cover der kan holde til børn, arbejde og sport. UAG Monarch Cover holder til det vilde liv.

Optimal beskyttelse på UAG Monarch Cover:
Tag et kig på et af iKing´s mange sikkerhedsglas som er 9 x stærkere en normalt glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder.

UAG produkter så som UAG Metropolis Cover er designet af eventyrlystne folk der lever for at skabe udstyr til andre folk der leder efter eventyret. Firmaet er grundlagt i det sydlige Californien, og deres produkter gennemsyrer selve karakteren af eventyr. UAG arbejder for at skubbe til grænserne for konventionelle ideer, så de kan skabe bedre produkter.

Telefon

iPhone 7/8/SE 2020, iPhone XR, iPhone X/XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 12/12 Pro, iPhone 12 Pro Max

Farve

Blå, Sort, Rød