UAG Metropolis Cover

249 DKK

Metropolis-serien med sin slanke silhuet og 360 graders ustoppelig beskyttelse er lavet af førsteklasses materialer. Serien er designet med øje på at bringe funktionalitet og beskyttelse i perfekt harmoni. Medbring dine væsentlige ting til turen med plads til bl.a. kreditkort i den indvendige fane.

UAG´s Metropolis Series har et elegant strømlinet design.

Om UAG coveret
– Skærmen er beskyttet af et indvendigt folieindlæg, der kan bruges til håndfri visning
– Beskyttende foliobetræk til opbevaring af kreditkort
– Slagfast bumper og overdimensionerede taktile knapper

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

UAG Metropolis Cover

UAG Metropolis Cover (Urban Armor Gear) er Militær godkendt af US army mod ekstreme slag og rystelser og derfor passer UAG Metropolis Cover perfekt til den der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Her har man designet et holdbart, smukt og super lækkert cover.
– Modstandsdygtig, er bygget med hård skal mens inder-kernen er blød.
– Det bløde gummibelagte omkring skærmen giver 360 graders beskyttelse mod ridser og tab
– UAG Metropolis Cover er født med overdimensionerende knapper

Urban Armor Gear har nogle fantastiske designere, der er dedikerede til overlegen kvalitet og fantastisk håndværk.

Materialerne i UAG Metropolis Cover er modstandsdygtige overfor UV-stråler og almindelige kemikalier som findes i sol- og håndcremer.

Her køber du  ikke blot et smukt cover. Her køber du det ultimative Cover der kan holde til børn, arbejde og sport. UAG Metropolis Cover holder til det vilde liv.

Optimal beskyttelse på UAG Metropolis Cover:

Tag et kig på et af iKing´s mange sikkerhedsglas som er 9 x stærkere en normalt glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder.

UAG produkter så som UAG Metropolis Cover er designet af eventyrlystne folk der lever for at skabe udstyr til andre folk der leder efter eventyret. Firmaet er grundlagt i det sydlige Californien, og deres produkter gennemsyrer selve karakteren af eventyr. UAG arbejder for at skubbe til grænserne for konventionelle ideer, så de kan skabe bedre produkter.

Telefon

iPhone 7/8/SE 2020, iPhone XR, iPhone X/XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 12/12 Pro, iPhone 12 Pro Max