UAG Plasma cover

249 DKK

Plasma-serien sætter nye standarder for beskyttelse og redefinerer forholdet mellem praktik og stil. Designet i tre lag opfylder Military Drop Test Standards, mens det er udstyret med en slank, fjer-let profil, der understøtter trådløs opladning.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

UAG Plasma cover

UAG Plasma cover fra Urban Armor Gear er Militær-godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstrem, og derfor passer den til den der arbejde udendørs eller lever en aktiv livsstil.

UAG har nogle fantastiske designere, der repræsenterer en dedikation til overlegen kvalitet og håndværk. Materialerne i UAG Plasma coveret er resistente overfor UV-stråler og almindelige kemikalier som dem der findes i solcreme og håndcremer.

Her køber du  ikke blot et smukt cover. Her køber du det ultimative Cover der kan holde til børn, arbejde og sports. Plasma cover fra UAG holder til det vilde liv.

Optimal beskyttelse på UAG

Tag et kig på et af iKing´s mange sikkerhedsglas som er 9 x stærkere en normalt glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder.

UAG produkter så som Plasma cover fra UAG er designet af eventyrlystne folk der lever for at skabe udstyr til andre folk der leder efter eventyret. Firmaet er grundlagt i det sydlige Californien, og deres produkter gennemsyrer selve karakteren af eventyr. UAG arbejder for at skubbe til grænserne for konventionelle ideer, så de kan skabe bedre produkter.

Telefon

iPhone 7/8/SE 2020, iPhone XR, iPhone X/XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 12/12 Pro, iPhone 12 Pro Max