Apple watch opladerstand aluminium

99 kr.

Denne oplader er til dig der ønsker et gennemført Apple look og et klassisk setup.

– Stilfuld opladerstativ med en korrekt vinkel til at tjekke beskeder mm.
– Oplader og kabelåbninger er kompatible med begge versioner af Apple watch oplader.
– Stabilt aluminium stativ med PTU gummi så du undgår at ridse uret

Ikke på lager

Kategori:

Apple watch opladerstand aluminium

Denne opladerstand til dit Apple watch er både elegant og praktisk. Ladestationen er designet til Apple watch og som du kan se på billederne, så står den med et minimalistisk og elegant udseende. Den er konstrueret af massivt aluminium for optimal holdbarhed og den unikke Apple følelse går igennem designet.

Apple watch opladerstand i aluminium, har en magnetisk cirkulær udskæring, der passer perfekt til MagSafe oplader. Dens vippe support giver dig mulighed for, at arbejde med din SmartWatch under opladning.

Apple watch opladerstand i aluminium, er lavet af aluminium og er formet ligesom standen på iMac eller Apple Thunderbolt-skærme. Selve dokken er lavet af TPU (gummi) så du undgår at ridse dit Apple watch. Apple watch opladerstand i aluminium giver en vinkel, der er behagelig for visning. Den passer ind på skrivebordet eller dit natbord.

Rent praktisk, giver det gummibelagte materiale på toppen, en perfekt udskæring til dit Apple watch. Udskæringen på langsiden er lavet, så du let kan føre dit kabel igennem hullet og herved bevare et renere look. Når opladeren er sat ned i dens dock, kan du blot placere dit Apple watch på opladereren. Magneten i det gummibelagte TPU er stærk nok til at holde uret på plads. Denne Apple watch opladerstand i aluminium, er absolut en bedre og enklere måde at oplade dit Apple watch.

Denne oplader er til dig der ønsker et gennemført look og et klassisk setup.