MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK

544 kr.

MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK fra Urban Armor Gear er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den til børn, folk der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Quick facts:
– Designet til MacBook Pro 13 
– Ultra let konstruktion
– Slagfast ydre skal og blød kerne
– Let omgåelige knapper, vandtæt og glid sikret materiale.
– Nem adgang til screen og alle porte
– Ingen lyd forringning
– Lufthuller til at holde maskinen kold
– Opfylder militære drop-test standards (MIL STD 810G 516,6)

 

Ikke på lager

Kategori:

MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK

MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK fra Urban Armor Gear er Militær godkendt af US army mod slag og rystelser i det ekstreme og derfor passer den ind til den der arbejder udendørs eller lever en aktiv livsstil.

Her har man designet en holdbar, smuk og super lækker cover case.
– Modstandsdygtig, er bygget med hård skal mens inder-kernen er blød.
– Har krystalklar HD-skærm
– Det bløde gummibelagte omkring skærmen giver 360 graders beskyttelse mod ridser og tab – Født med over dimensionerende knapper

Dette firma (UAG – Urban Armor Gear) har nogle fantastiske designere og de repræsenterer en dedikation til overlegen kvalitet og håndværk. Materialerne i MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK cover er resistent over for UV-stråler og almindelige kemikalier som findes i solcremer og håndcremer.

MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK har titlen: The Badge of Honor
MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK fra Urban Armor Gear er godkendt af Met Laboratories, Inc., a NEBS Certified testing laboratory. Denne test bekræfter at casen er i overensstemmelse med MIL-STD-810G 516,6 For at opnå denne certificering skal en anordning falde fra en højde på 1.22 meter på hver side, hjørne og ryg. Enheden er faldet i alt 26 gange, og skal fungere korrekt efter testen, imens der ikke må kunne ses nogen skade på skærmen.

Militær præcision udviklet til perfektion
MIL-STD 810 er en amerikansk militær certificering der anvendes på udstyr, der kan modstå hårde miljømæssige forhold. Selvom traditionelt tildelt militære formål, er Mil-Spec-certificering gives til en række kommercielle produkter, der stræber mod de samme standarder for robusthed, holdbarhed og beskyttelse.

Køb MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK fra Urban Armor Gear og du får ikke blot et smukt cover. Her får du det ultimative Cover der kan holde til børn, arbejde og sport.

 MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK

UAG produkter som MacBook Pro 13 UAG cover case BLACK er designet af eventyrlystne folk der lever for at skabe udstyr for adventure folk. Firmaet er grundlagt i det sydlige Californien. Deres produkter gennemsyrer selve karakteren af eventyr. UAG arbejder for at flytte grænserne for konventionelle ideer til at skabe bedre produkter.