iPhone 5-6-7-8 Qi trådløs opladning

69 DKK

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk. Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!

Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning.

Den trådløse opladningen sker igennem magnetisk induktion. Du sætter dit iPhone Qi kort under dit iphone cover. Så du beholder altså stadig dit favorit cover :o)

iPhone Qi kort har et unikt designet med et ultra-tynd bånd kabel til telefonens Lightning-stik og er kompatibel med iPhone 5/5s – 5C – 6/6s – 7 – 8.

Når opladning skal ske, så placerer du din iPhone på en af iKing´s Qi oplader.

OBS. Senderen (opladeren) købes ved siden af på iking.dk. Vi har flere modeller.

Ikke på lager

iPhone 5-6-7-8 Qi trådløs opladning

Qi kompatibel trådløs opladning kort (modtager) til iPhone 5/5s,c og 6, 7 og 8  som virker med en trådløs oplader. Mere smat bliver det ikke.

Dette 1mm tynd kreditkort gør det muligt at benytte sit eget cover til trådløs opladning.

Den har et unikt designet med et ultra-tynd bånd kabel til telefonens Lightning-stik og er kompatibel med iPhone 5/5s –  5c – 6/6s – 7 – 8

Den har et indbygget automatisk beskyttende IC som giver høj effektivitet og sikkerhed under opladning.

BEMÆRK: iPhone 5-6-7-8 Qi trådløs opladning kan ikke benyttes med metal covers.

Fremtiden: Forestil dig at du kan færdes overalt og få opladet din smartphone der,hvor du lige befinder dig: I toget, på banegården, i lufthavnen, på kontoret og derhjemme og hvor du bare skal lægge din smartphone på en Qi ladestation.

Hvis du har iPhone 4 / 5 / 6 / 7 / 8 har den ikke en indbygget Qi modtager. Derfor sælger vi disse iPhone 5-6-7-8 Qi trådløs opladning. Så er der hurtig og sikker opladning af dine iPhone og tablets.

Specifikationer på iPhone 5-6-7-8 Qi trådløs opladning
Oplader: QI
Input voltage/current: Adaptive
Charging voltage/current: DC 5V/600mA
Charging Frequency: 100-205 KHz
Transmission afstand: 5mm
Opladnings effektivitet: ≥ 70%
Størrelse: 34x69x0,9mm
Vægt: 10g

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 5W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony,Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation