iPhone 8-7-6 plus Qi trådløs opladning

69 kr.

Qi trådløs opladning til din iPhone 7/ plus eller 6 plus.

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk. Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!

Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning.

Den trådløse opladning sker igennem magnetisk induktion. Du sætter dit iPhone Qi kort under dit iphonecover. Så du beholder altså stadig dit favoritcover :o)

iPhone Qi kort er unikt designet med et ultra-tyndt båndkabel til telefonens Lightning-stik og er kompatibel med: iPhone 6/6s plus
iPhone 7/7 plus

Når opladning skal ske, så placerer du din iPhone på en af iKing´s Qi opladere.

OBS. Senderen (opladeren) købes ved siden af på iking.dk. Vi har flere modeller.

Ikke på lager

iPhone 8-7-6 plus Qi trådløs opladning

Qi kompatibel trådløs opladning kort (modtager) til iPhone 8-7- plus og 6 PLUS som virker med en trådløs oplader.
Mere smart bliver det ikke.

Dette 1mm tynde kreditkort gør det muligt at benytte sit eget cover til trådløs opladning.

Den er unikt designet med et ultra-tyndt båndkabel til telefonens Lightning-stik. Den har et indbygget automatisk beskyttende IC som giver høj effektivitet og sikkerhed under opladning.

BEMÆRK: iPhone 8-7-6 plus Qi trådløs opladning kan ikke benyttes med metalcovers.

Fremtiden: Forestil dig at du kan færdes overalt og få opladet din smartphone der,hvor du lige befinder dig: I toget, på banegården, i lufthavnen, på kontoret og derhjemme og hvor du bare skal lægge din smartphone på en Qi ladestation.

Specifikationer påiPhone 8-7-6 plus Qi trådløs opladning
Oplader: QI
Input voltage/current: Adaptive
Charging voltage/current: DC 5V/600mA
Charging Frequency: 100-205 KHz
Transmission afstand: 5mm
Opladnings effektivitet: ≥ 70%
Størrelse: 34x69x0,9mm
Vægt: 10g

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 5W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony,Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation