Qi opladningsstation Smartphone sort stand

249 kr.

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk!

Roterende Qi opladerstation.
Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden! Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning.

Har du en iPhone eller iPad kan du bruge et Qi kort eller cover som laver trådløs opladning igennem magnetisk induktion.

Opladningen sker ved at du placerer din mobil eller tablet på din Qi opladningsstation. Brug den f.eks. ved din stationære computer. Den passer også perfekt ind i et hjem. Glem alt om ledningskaos og bøvl med kabler. Sæt den op ved din sofa, i køkkenet eller i dit soveværelse. Den er så enkel og stilfuld at den passer ind alle steder.

 

Ikke på lager

Qi opladningsstation Smartphone sort stand

Her er en Qi opladningsstation Smartphone sort stand som er en iPad stand og Qi oplader (transmitter) der er kompatibel med trådløs opladning.

Trådløs oplader indbygget?
For at få glæde af den trådløse opladerfunktion på denne Qi opladningsstation skal du have en telefon med indbygget Qi. Mange mobiltelefoner har allerede Qi i sig, bl.a. flere Nokia-, Samsung- og Fujitsu-modeller så som Nokia Lumia 920, LG og Galaxy.

Hverken iPhone 5 / 6 / 7 eller iPad har Qi i sig, men det klarer vi da også!
Her på iKing køber du blot et Qi-kort eller et Qi-cover til din iPhone 4/4s – 5/5s – 6/6 plus – 7 eller iPad.

Denne lille Qi opladningsstation sætter man til sin bærbare eller stationære computer på sit kontor. Hver gang du lægger mobilen på Qi opladningsstationen starter opladningen automatisk.

Qi opladningsstand passer også perfekt ind i et hjem. Glem alt om ledningskaos og bøvl med kabler. Sæt den op ved sofaen, i køkkenet eller i dit soveværelse. Den er så enkel og diskret at den passer ind alle steder.

Features på Qi opladningsstation Smartphone sort stand:
– Trådløs oplader som har den mest populære “Free Positioning”.
– Den har anti-slip zone så din mobil eller tablet ikke falder af.
– LED lys vil vise dig opladningen.
– Der er lavet ventilationsåbninger så enheden arbejder mere effektivt.
– Dens opladningseffektivitet er mere end 80%.
– Unikt og strømlinet design gør den stilfuld og enkel med et snert af apple look.

Specifikationer på Qi opladningsstation Smartphone sort stand:
Input 5v / 2.1A output 5v / 1A
Transmission afstand 6mm
Opladningstid 2-3 timer
Farve: Hvid eller Sort
Størrelse er 105 x 70 x 130 mm
Pakke vægt 185g

Indholdet i pakken:
1 x Qi opladningsstation Smartphone eller iPad (wireless charging)
1 x USB til micro USB kabel
1 x User manual

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 5W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung, Sony, Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation