Qi opladningsstation valnøddetræ

149 kr.

Qi opladningsstation (transmitter) der er kompatibel med trådløs opladning.

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk. Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden! Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning.

Har du en iPhone eller iPad kan du bruge et Qi kort eller cover som laver trådløs opladning igennem magnetisk induktion.

Opladningen sker ved at du placerer din mobil eller tablet på din Qi opladningsstation. Brug den f.eks. ved din stationære computer. Den passer også perfekt ind i et hjem. Glem alt om ledningskaos og bøvl med kabler. Sæt den op ved din sofa, i køkkenet eller i dit soveværelse. Den er så enkel og stilfuld at den passer ind alle steder.

Ikke på lager

Qi opladningsstation valnøddetræ

Her ser du en Qi opladningsstation valnøddetræ (transmitter) der er kompatibel med trådløs opladning.

Trådløs oplader indbygget?
For at få glæde af den trådløse opladerfunktion på denne Qi opladningsstation skal du have en telefon med indbygget Qi. Mange mobiltelefoner har allerede Qi i sig, bl.a. flere Nokia-, Samsung- og Fujitsu-modeller så som Nokia Lumia 920, LG Nexus 4, Galaxy S3 / S4 / S5 / S6 og Note 2-3..

Hverken iPhone 5 / 6 / 7 eller iPad har Qi i sig, men det klarer vi da også!
Her på iKing køber du blot et Qi-kort eller et Qi-cover til din iPhone 4/4s – 5/5s – 6/6s – 6/6s plus – 7 – 7 plus.

Denne lille Qi opladningsstation sætter man til sin bærbare eller stationære computer på sit kontor. Hver gang du lægger mobilen på Qi opladningsstationen starter opladningen automatisk.

Qi opladningsstand passer også perfekt ind i et hjem. Glem alt om ledningskaos og bøvl med kabler. Sæt den op ved sofaen, i køkkenet eller i dit soveværelse. Den er så enkel, smal og diskret at den passer ind alle steder.

Features på Qi opladningsstation valnøddetræ:
Den er lavet af 100% Valnøddetræ (Walnut)
Super-slim, håndlavede og unikke træ design
LED-indikatoren viser opladning status
Induktiv opladning uden behov for at tilslutte og frakoble din iPhone
Universal Qi-oplader
Lavet med PowerBoost chips (lav varme og el-forbrug)

Specifikationer på Qi opladningsstation valnøddetræ:
Produkt: Qi oplader
Input: 5V 2A
Output: 5V 1A
Effektivitet Rate: 75%
Senderspolen: 1
Qi Standard: WPC 1.1.2
Lysdioder Indikator: 4
Mekanisk (L * W * H mm): 97 x 97 x 17
Vægt: 87,5 g

Indholdet i pakken:
1 x Qi opladningsstation valnøddetræ (wireless charging)
1 x USB til micro USB kabel
1 x User manual

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 5W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony,Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation