Qi 10 W trådløs opladerstation i valnød og metal

199 kr.

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk. Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden. Du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning.

Opladningen sker ved at du placerer din mobil på den lille Qi opladningsstation. Brug den f.eks. ved din stationære computer. Den passer også perfekt ind i et hjem. Glem al om ledningskaos og bøvl med kabler. Eller sæt opladerstationen op ved din sofa, i køkkenet eller i dit soveværelse. Den er så lille og diskret at den passer ind alle steder.

4 på lager

Qi 10 W trådløs opladerstation i valnød og metal

Qi trådløs opladerstation i valnød og metal er en “fast charger” til din iPhone.

Hvis du har en iPhone 8 eller nyere kan du benytte trådløs opladning:
Den trådløse opladningen sker igennem magnetisk induktion. iPhone 8 og nyere iPhones har indbygget Qi.

Denne lille Qi opladningsstation sætter man til sin bærbare eller stationære computer på sit kontor/værelse. Hver gang du lægger mobilen på Qi opladningsstation starter opladningen automatisk.

Qi opladningspladen passer også perfekt ind i et hjem. Glem al om ledningkaos og bøvl med kabler. Sæt den op ved sofaen, i køkkenet eller i dit soveværelse. Den er så lille og diskret at den passer ind alle steder.

Specifikationer på Qi 10 W trådløs opladerstation i valnød og metal

Qi oplader:
– Strøm: DC5V / 2A – DC9V / 1.67A
– Opladning: 10W (max)
– Opladning Afstand: 10mm
– Vægt: 200g
– Farver: valnød med sort metalkant/bund
– Høj effekt, hurtigvirkende opladning

Indholdet:
1 x Qi opladningsstation (wireless charging)
1 x USB til micro USB kabel
1 x User manual

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 10W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony, Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation