Qi trådløs opladerstation med sort læder

199 kr.

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk. Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden. Du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning.

Opladningen sker ved at du placerer din mobil på den lille Qi opladningsstation. Brug den f.eks. ved din stationære computer. Den passer også perfekt ind i et hjem. Glem al om ledningskaos og bøvl med kabler. Eller sæt opladerstationen op ved din sofa, i køkkenet eller i dit soveværelse. Den er så lille og diskret at den passer ind alle steder.

Ikke på lager

Qi trådløs opladerstation med sort læder

Qi trådløs opladerstation med sort læder er en “fast charger” til din iPhone.

2017 er året hvor trådløse opladning for alvor tog fat. Mange mobiltelefoner har siden 2017 haft Qi i sig, bl.a. flere Nokia-, Samsung- og Fujitsu-modeller. Hverken iPhone generation 5-6-7 har Qi, men det klarer vi da alligevel!

Hvis du har en iPhone 5-6-7:
iPhone 5-6-7 skal have et Qi kort eller Qi cover. Du sætter dit iPhone Qi kort under dit iphone cover. Så du beholder altså stadig dit favorit cover :o) Se blot på billederne.
Et iPhone Qi kort er designet med et ultra-tyndt båndkabel til telefonens Lightning-stik og er kompatibel med iPhone 5-6-7.

Hvis du har en iPhone 8-X:
Den trådløse opladningen sker igennem magnetisk induktion. iPhone 8 og X har indbygget Qi.

Denne lille Qi opladningsstation sætter man til sin bærbare eller stationære computer på sit kontor/værelse. Hver gang du lægger mobilen på Qi opladningsstation starter opladningen automatisk.

Qi opladningspladen passer også perfekt ind i et hjem. Glem al om ledningkaos og bøvl med kabler. Sæt den op ved sofaen, i køkkenet eller i dit soveværelse. Den er så lille og diskret at den passer ind alle steder.

Specifikationer på Qi trådløs opladerstation med sort læder

Qi oplader:
– Strøm: DC5V / 2A – DC9V / 1.8A
– Opladning Frekvens: 110-205 KHz
– Opladning Afstand: 10mm
– Vægt: 116g
– Farver: sort med læder i midten
– Høj effekt, hurtigvirkende opladning
– Opladnings effektivitet: ≥ 72%
– Med læder for at beskytte dine iPhone

Qi kort:
Charging voltage/current: DC 5V/600mA
Charging Frequency: 100-205 KHz
Transmission afstand: 5mm
Opladnings effektivitet: ≥ 70%
Størrelse: 34x69x0,9mm
Vægt: 10g

Indholdet:
1 x Qi opladningsstation (wireless charging)
1 x USB til micro USB kabel
1 x User manual

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 5W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony, Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation