Stilfuld Qi opladningsstation hvid

169 kr.

Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk.

Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning. Du kan ved køb af et Qi kort eller Qi cover til din iPhone  få trådløs opladning igennem magnetisk induktion.

Opladningen sker ved at du placerer din mobil på den lille Qi opladningsstation. Brug den f.eks. ved din stationære computer. Den passer også perfekt ind i et hjem. Glem alt om ledning kaos og bøvl med kabler. Sæt den op ved din sofa, i køkkenet eller i dit soveværelse. Den er så lille og diskret at den passer ind alle steder.

Ikke på lager

Stilfuld Qi opladningsstation hvid

Denne wireless charger aka Qi opladerstation ser fantastisk ud ved siden af din Macbook eller andet applegear. Den er lille, rund og har et stilfuldt look.

Denne smukke Qi oplader (transmitter) der er kompatibel med trådløs opladning.

Om trådløs opladerer
For at få glæde af den trådløse opladerfunktion skal du have en telefon med indbygget Qi. Mange mobiltelefoner har allerede Qi i sig, bl.a. flere Nokia-, Samsung- og Fujitsu-modeller så som Nokia Lumia 920, LG Nexus 4 og de fleste Galaxy.

Hverken iPhone generation 4, 5  eller 6 har ikke indbygget Qi – men det klarer vi da også!
På iKing kan du købe et Qi kort eller Qi cover til din iPhone. Herefter kan du oplade din iPhone.

Den Stilfulde Qi opladningsstation hvid, sætter man til sin bærbare eller stationære computer på sit kontor. Hver gang du lægger mobilen på din Qi opladningsstation starter opladningen automatisk.

Stilfuld Qi opladningsstation hvid, passer også perfekt ind i et hjem. Glem alt om ledning kaos og bøvl med kabler. Sæt den op ved sofaen, i køkkenet eller på dit soveværelse. Den er så lille og diskret at den passer ind alle steder.

Specifikationer på Qi opladningsstation
1. Produkt standard: Qi Standard
2. Input spænding / strøm: DC 5V / 2A
3. ladespænding / strøm: DC 5V / 1000mA Max
4. Oplad Frekvens: 110-205 KHz
5. Oplad Afstand: 4 ~ 8mm
6. Farve: Hvid
7. Produkt Størrelse: 100mm (diameter) x 10mm (tykkelse)
8. Pakning Størrelse: 115 x 115 x 35mm
9. Vægt: 73 g
10. Pakket Vægt: 140 g

Indholdet i pakken:
1 x Qi opladningsstation (wireless charging)
1 x USB til micro USB kabel
1 x User manual

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 5W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony,Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation