iPhone 5s Qi lightning cover mat sort

49 DKK

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk.

Passer til iPhone 5/5s/5se

Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!
Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning. iPhone 5/5s Qi cover med trådløs opladning oplader igennem magnetisk induktion.

Cover er matsort og har et råt look. Den store fordel ved dette Qi cover er du ikke skal pille det af, hvis du ønsker at oplade det med kabel. Coveret er designet så man stadig kan oplade sin iPhone med et lightning kabel.

Qi opladningen sker ved at du placerer din mobil på en af iKing´s Qi stationer (oplader).

Ikke på lager

iPhone 5s Qi lightning cover mat sort

Her er et kvalitets Qi Cover til iPhone 5/5s-se  med indbygget Qi modtagerspole til trådløs opladning.
(Det kræver at man har, eller køber en Qi opladningsplade eller Qi Radio/lampe her på iKing)

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk. Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!

Så drop alt det kabel rod og køb et flot slankt iPhone 5S Qi cover med trådløs opladning som beskytter og oplade din iPhone. Sæt opladeren (charger) til din computer eller ha´ den liggende ved seng/sofa. Så har du let ved at tage din mobil hurtigt når du modtager tale opkald uden at have nogle kabel indblandet i processen.

Hvordan virker det så!
Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning. IKEA har allerede lavet møbler med Qi stationer.
iPhone 5s Qi lightning cover mat sort, oplader igennem magnetisk induktion. Opladningen sker ved at du placerer din mobil på en af iKing´s Qi opladere.

Forestil dig din Power oplader ligger ved siden af din computer. Nu er det let at tage iPhone når den ringer. Ingen kabler og problemer med at få telefonen op til øret.

Bemærk: Trådløs oplader plade (sender) medfølger ikke til iPhone 5s Qi lightning cover mat sort, men alle standard Qi opladeplader kan anvendes. Se flere modeller her på siden.

iPhone 5s Qi lightning cover mat sort har en indbygget micro USB-port til din iPhone
Design: Høj kvalitet, råt look, matsort og slankt design
Adgang: Her er adgang til alle porte, funktioner og knapper.
Installation: Bare sæt din mobil i. Den er let at installere og tage af

iPhone 5S Qi cover med trådløs opladning indholder: 
1 x Qi Cover til trådløs opladning
1 x Brugermanual

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 5W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony,Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation

Om iPhone 5s Qi lightning cover mat sort
– Indgangsspænding/Strøm: DC 5V/1A
– Opladning/strøm: 5V/500-1000mAh
– Transmission afstand 5mm
– Opladning effektivitet ≥70%
– Transmit power 5W
– Passer til iPhone 5/5s
– Quality Certification CE / FCC certificering
– Produkt størrelse: 137,3 x 61,9 x 10.9mm

Gratis fragt på iPhone 5s Qi lightning cover mat sort