Wooden Qi cover iPhone 6

49 DKK

Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!

Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning. Wooden Qi cover iPhone 6 walnut oplader igennem magnetisk induktion.

Coveret er mat sort i kanten og har et rå look sammen med træet. Fordelen ved dette Qi cover, er du ikke skal pille det af, hvis du ønsker at oplade det med kable. Cover er designet så man stadig kan oplade sin iPhone med et lightning kabel. Du kan blot trække lyn-porten ud og så er der fri adgang til dit lightning kabel.

Qi opladningen sker ved at du placerer din mobil på en af iKing´s Qi stationer (oplader).

Coveret passer til iPhone 6/6s

Ikke på lager

Wooden Qi cover iPhone 6

Ægte valnøddetræ til din iPhone 6/6s med indbygget trådløs opladning..
(Det kræver at man har eller køber en Qi opladningsplade eller Qi Radio på iKing)

Gå all in på mobil-tilbehør, og vær med helt fremme med Qi-devices fra iKing.dk. Qi står for trådløs opladning, og det er fremtiden!

Så drop al den kabel rod og køb et flot slank Wooden Qi cover iPhone 6 med trådløs opladning som beskytter og oplade din iPhone. Sæt oplader (charger) til din computer eller ha´ den liggende ved seng/sofa. Så har du let ved at tage din mobil hurtigt når du modtager tale opkald uden at have nogle kabel indblandet i processen.

Hvordan virker der så!
Dette er det helt nye og du kommer til at se mere og mere til trådløs opladning. IKEA har allerede lavet møbler med Qi stationer.
Wooden Qi cover iPhone 6, oplader igennem magnetisk induktion. Opladningen sker ved at du placerer din mobil på en af iKing´s Qi oplader.

Forstil dig din Power oplader ligger ved siden af din computer. Nu er det let at tage iPhone når den ringer. Ingen kabler og problemer med at få op til øret.

Bemærk: Trådløs oplader plade (sender) medfølger ikke til Wooden Qi cover iPhone 6, men alle standard Qi opladeplader kan anvendes. Se flere modeller på iking.dk.

Wooden Qi cover iPhone 6 har en indbygget micro USB-port til din iPhone
Design: Høj kvalitet, nordisk look, mat sort og slanke design
Adgang: Her er adgang til alle porte, funktioner og knapper.
Installation: Bare sæt din mobil i. Den er let at installere og tage af

Wooden Qi cover iPhone 6 indholder: 
1 x Wooden Qi cover iPhone 6
1 x Brugermanual

Om Sapele træ:
Sapele, (efter havnebyen Sapele ved Beninfloden i det sydlige Nigeria), er op til et 45 meter højt træ med lang, grenfri stamme og en diameter på op til 2 meter. Træet tilhører mahognifamilien. , Farve er lyserød til mahognilignende mørkt rødbrun.

Hvad er Qi?
Induktiv opladning med trådløs energi op til 5W!

Qi (kinesisk for vital energi), udtales “chee” som i “cheese” er en ny universal standard for trådløs opladning af batteridrevne småapparater, såsom mobiltelefoner, iPods, MP3 afspillere og kameraer.

Den trådløse energitransmission sker ved elektromagnetisk induktion. Princippet er ret simpelt:Qi senderen (ladestationen) producerer energi som overførers trådløst til den ønskede Qi modtager (mobiltelefonen).

Fordelen ved Qi trådløs energi er, at mobiltelefoner og ladere fra forskellige producenter kan gøres kompatible ved hjælp af Qi teknologien. Kravet til trådløs opladning er at både sender og modtager er Qi kompatible.

Nogle producenter lægger Qi teknologien ind i apparaterne ved “fødslen”, andre kan gøres kompatible med en række af vore produkter.

Mange producenter af smartphones m.v. såsom Nokia, Samsung,Sony,Motorola og HTC, har allerede integreret Qi teknologien i deres produkter og kan således oplades af Qi ladestationer. Antallet af produkter med integreret Qi teknologi vokser konstant, hvilket gør det muligt at oplade forskellige produkter fra en enkelt ladestation

Om Wooden Qi cover iPhone 6
– TX Input: DC 5V/1.5A
– RX Output: DC 5V/1000mA Max
– Working Frekvens: 110-205KHz
– Opladning effektivitet ≥70%
– Transmit power 5W
– Ultratynd receiver tykkelse: 3mm
– Kompatibel til: iPhone 6/6s