Skærmbeskytter fra BSP iPad 2-3-4

49 kr.

Køb det det ultimative 0,3 mm sikkerhedsglas til din iPad. Slut med ridser og ødelagt skærm. Glasset er 9 gange stærkere end normal glas. Det hæfter fast med silikone og er nemt at tage af og på.

Vi anbefaler dog stadig at du køber et iPad cover case for at give den optimale beskyttelse for kanterne.

Bulletproof Screen Protector
– innovative beskyttelsesteknologi der gør det smukt at være praktisk

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZpttUbAH8jw[/youtube]

5 på lager

Varenummer (SKU): 178 Kategori: Tag:

Skærmbeskytter fra BSP iPad 2-3-4

Skærmbeskytter fra BSP iPad 2-3-4 – BSP – Bulletproof Screen Protector er et glas til din Smartphone / tablet.

Overfladen på Skærmbeskytter fra BSP iPad 2-3-4 har en hårdhed på 8-9H på Mohs’ skalaen og er 9 gange stærkere end normalt glas. Selv skarpe genstande, så som knive og nøgler vil ikke ridse glasset.

Over 97 % transparent: 
Bulletproof Screen Protector er 0.3mm tykt, lavet af 4 lag kemisk behandlet glas.

Upåvirket touch funktion og påsætning:
Skærmbeskytter fra BSP iPad 2-3-4 har et silikonelag der gør påsætningen nem og bekvemt, da det selv suger sig fast i skærmen, som et vakuum. Sikkerhedsglasset bliver påsat direkte på enheden, så det ikke påvirker følsomheden af skærmen.

I pakken:
– En hard box emballage
– 1 stk. Bulletproof Screen Protector
– 1 stk. fnugfri pudseklud til afrens af glasset
– 1 stk. skraber til eventuelle bobler ved påføring

Installationsvejledning på Skærmbeskytter fra BSP iPad 2-3-4:
Bulletproof Screen Protector er et laminat glas der bestående af fire lag, hvoraf et af lagene er en kemisk behandlet glasplade. Det gør den stærk og fleksibel, og den kan bøje en vis grænse, men hvis du bøjer det for meget eller lægge for meget pres på det vil den flække i små stykker.

Bulletproof Screen Protector monteres på følgende måde:
1: Rens skærmene med fugt servietten

2: Brug så den støvfri klud. Sørge for at glasset på din smartphone / tablet er rengjort og helt fri for snavs og støv. Selv et enkelt støvkorn kan ses, når Bulletproof Screen Protector er monteret.

3: Fjern beskyttelse film fra siden af glasset på Bulletproof Screen Protector

4: Hold Bulletproof Screen Protector med fingerspidserne og læg det forsigtigt på telefonen. Sørg for, at kigge på hullet ved højtaleren og home knappen.

5: Tryk fingeren ned i midten af den Bulletproof Screen Protector, og du vil se, hvordan silikonen klæber sig til din smartphone / tablet. Hvis der skulle være små bobler rundt om kanterne, så brug skraberen for at fjerne luftbobler. Evt. luftbobler vil forsvinde efter 24 timer.

Afmontering af Bulletproof Screen Protector:
Løftede Bulletproof Screen Protector langsomt og forsigtigt i et hjørne. Silikone belægning på bagsiden, skal have tid til at frigøre sig fra glasset. Hvis der er for meget pres, risikerer du det flækker.

Snavs og støv:
Hvis der alligevel er urenhed mellem Bulletproof Screen Protector og din smartphone / tablet så sørg for at trække Bulletproof Screen Protector forsigtigt af. Det urene vil sætte sig til silikonen. Du renser det ved at “duppe” på silikonen med normal klar tape.