iPhone 4s wooden cover 100 procent Ahorn

29 kr.

Smukt Cover til iPhone 4s wooden cover 100 procent Ahorn.

Hvert træ Cover har et unikt mønster. Derfor har det cover du køber, måske ikke 100% samme mønster som på billedet, men det lavet af det samme træ.

Kollektionen er bred, og hvert design har sin egen træsort.
Vælge imellem 6 sorter: Valnød – Bambus – Rosentræ – Zebrano – Ahorn – Kirsebær

Features
– Unik og unika cover til din iPhone 4/4s
– Passer perfekt sammen med et sikkerhedsglas fra Bulletproof Screen Protector
– Det er nemt at ligge i og tage ud igen
– Allergifri Cover (ingen plastik overhoved)

Ahorn er en meget hårdfør træsort. Kombineret med træets lette, lyse farve gør det ahorn særdeles velegnet til møbelproduktion.

Ikke på lager

Kategori:

iPhone 4s wooden cover 100 procent Ahorn

Her ser du et af de smukkeste cover der nogenside er lavet til en Smartphone. Ikke et cover er enes på iPhone 4s wooden cover 100 procent Ahorn.

Beskyt din mobil med et smukt og slidstærkt træ cover.
Dette cover kommer i 6 træsorter så man kan vælge den stil man ønsker. De er alle smukke og beskytter din mobil med stil.

Hvad kendetegner de forskellige træsorter?

Rosentræ tilhører mahognifamilien, og farven kan variere fra mahognilignende mørk og rødbrun til næsten lyserød. Sapeletræ er glansfuldt med tydelige, regelmæssige striber.

Kirsebær er en foranderlig træsort, der med tiden får en mørkere og varmere glød. Både massiv kirsebær og kirsebærfinér er et populært møbelmateriale.

Bambus recirkulerer store mængder CO2 og er derfor en bæredygtig træsort. Bambus er et formstabilt materiale, der ikke påvirkes af luftfugtigheden, og som derfor ikke forandrer sig særlig meget med tiden.

Zebrano er en centralafrikansk træsort, der har sit navn på grund af den zebralignende struktur med mørke striber på lys baggrund. Zebrano har stor elasticitet og er god til at tåle vibrationer.

Valnød er en robust træsort med changerened chokoladebrune fibre. Valnøddetræ får mere glans med tiden, og dets kraftige årringe bliver endnu tydeligere. Valnøde træets mange uregelmæssigheder gør det perfekt til at skabe personlige produkter.

Ahorn er en meget hårdfør træsort. Kombineret med træets lette, lyse farve gør det ahorn særdeles velegnet til møbelproduktion.

Fordelen ved at dette iPhone 4s wooden cover 100 procent Ahorn er at du for noget andre ikke har.

Optimal beskyttelse sammen med iPhone 4s wooden cover 100 procent Ahorn
Hvis du vil have den optimale beskyttelse til din Smartphone og stadig have den til at se stilren ud, så tag et kig på vores sikkerhedsglas fra BSP. Vores Bulletproof Screen Protector glas er 9 x stærkere en normal glas. Her undgår du ridser og smadret glas. Du sætter det selv på og det tager under 30 sekunder. Se vores video på forsiden.