iPhone dock 5-6-7-8 opladerstation med cover plads

69 kr.

Super enkel og lækker oplader!

Den er simple og stilfuld. Passer til iPhone generation 5 – 6 – 7 – 8.

Opladestation synkroniseres med PC / MAC, når din iPhone sættes i.

Her skal du ikke tage dit cover af. Den er lavet så der plads til at oplade din iPhone med cover på.

Ikke på lager

iPhone dock 5-6-7-8 opladerstation med cover plads

Her kommer en simple og smuk charge+sync dockingstationen som oplader din iPhone. Det smarte er at du kan bibeholde dit cover på når oplader din iPhone. Den er designet så du kan oplade med cover på.

iPhone dock 5-6-7-8 opladerstation med cover plads er med lightning stik i stilfuld lakeret aluminium finish.

Synkroniser og oplad din iPhone og den kan også holde en ipad mini.

Beskrivelse:
iPhone 5-6-7-8 opladerstation (dock) understøtter synkronisering og opladning af din iPhone via et lightning-stik, så du kan nemt overføre filer fra computeren til telefonen (og omvendt), mens opladningen sker samtidigt. Du skal blot tilslutte dockingstationen til en pc eller USB oplader. Så er du klar til at starte opladningen og datasynkronisering.

Stilfuld lakeret aluminium finish:
iPhone dock 5-6-7-8 opladerstation med cover plads er lille og enkel. Den passer til perfekt til et skrivebord. Brug den som stand i køkkenet, når f.eks. kigger på madopskrifter. Den er også helt perfekt at have i soverværelse på dit natbord. så fylder din iPhone igen ting og du slipper for alt det kable ræs. iPhone 5-6 opladestation har lakeret aluminium over hele docken. Indersiden er af mat sort gummi.

iPhone opladerstation er Cover venlig:
Dockingstationen har nok plads, så du kan placere din telefon i docken med eller uden et cover og den vil altid give din iPhone en fast støtte. Så du skal altså ikke pille dit cover af for at oplade din iPhone.

Tekniske specifikationer:
Strømforsyning: USB kable
Højde: 37 mm
Bredde: 70 mm
Vægt: 80 g
Længde: 55 mm