iPhone lightning Apple Certificeret kabel

39 DKK49 DKK eller få et abonnement og spar op til 10%

USB lightning kabel til iPhone og iPad

Apple tilbyder et MFi-certificeringsprogram. “MFi” står for “Made for iPhone”, “Made for iPad” og “Made for iPod.” Tredjeparts tilbehør og kabler, der annoncerer, at de er “MFi-certificerede”, er gået gennem Apples certificeringsproces for at sikre, at de er kompatible med Apples hardware og velfremstillede.

  • Opladerkabel til din USB oplader
  • Hvid farve
  • Fås i flere længder

Dette USB 2.0 kabel kan også benyttes til at forbinde din iPhone eller iPad til din computer’s USB port, så du har mulighed for at synkronisere og oplade.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

iPhone/iPad USB MFi lightning kabel

Apple tilbyder et MFi-certificeringsprogram. “MFi” står for “Made for iPhone”, “Made for iPad” og “Made for iPod.” Tredjeparts tilbehør og kabler, der annoncerer at de er “MFi-certificerede”, er gået gennem Apples certificeringsproces for at sikre, at de er kompatible med Apples hardware og velfremstillede.

iPhones og iPads begyndte at håndhæve denne begrænsning, da iOS 7 blev introduceret. Teknologien benytter sig af en lille godkendelseschip indenfor Lynkabler og andet tilbehør, der kommunikerer med din iPhone eller iPad, hvilket er grunden til at din enhed ved, om du bruger et Apple-godkendt kabel eller tilbehør, eller om det valgte kabel ikke har gennemført Apples certificeringsprogram.

Vil du være 100% sikker på en problemfri opladning, skal du købe dette MFi kabel.

Om iPhone/iPad USB MFi lightning kabel

  • Opladerkabel til din USB oplader
  • Dataoverførsel
  • Passer til: alle iPhones fra model 5 og nyere

 

Længde

1 meter, 2 meter