Stilfuld dobbelt USB bil adapter 90 gram

119 kr.

Stilfuld dobbelt USB bil adapter med PowerIQ Teknologi for din for iPhone

Den er enkel, stilfuld, smuk og en tung fætter!

Den slår alle andre på marked med dens unikke design. Når du for den i hånden kan du mærke kvaliteten og din bil for en smuk oplader. Den er født med PowerIQ Teknologi som gør at den ikke skader din mobil ved over opladning.

Denne stilfuld dobbelt USB bil adapter har yderlig den funktion at skulle der ske et trafik uheld, ville du kunne bruge den som hammer til at knuse ruden og komme ud.

USB biloplader understøtter enhver slags USB så som: iPad 2-3-4, iPad mini, iPad Air, iPhone 3G-4G-5G-6G, iPod Touch 1G, 2G, 3G, 4G, 5G og iPod Nano 1G, 2G, 3G, 4G, 5G, 7G

 

3 på lager

Varenummer (SKU): 3016 Kategorier: ,

Stilfuld dobbelt USB bil adapter

Oplad din enhed let med USB i din bil.
Denne oplader/strømforsyning er det bedste valg til opladning af din Smartphone Det er muligt at oplade mobiltelefoner, MP3-afspillere og PDA’er, hvis de kan oplades via en USB-port. Du kan naturligvis også oplade andre enheder, hvis de har en USB-port.

iKing.dk sælger denne Stilfuld dobbelt USB bil adapter fordi den slår alle andre på marked med dens unikke design. Den Stilfuld dobbelt USB bil adapter har yderlig en funktion. Skulle der opstå et trafik uheld,ville du kunne bruge den som hammer, til at knuse ruden og komme ud.

Den stilfuld dobbelt USB bil adapter er lavet til folk der elsker deres biler og går op i design. Ja den er dyere end de andre på marked men du finder heller ret mange der har den i sin bil. Kvaliteten og holdbarheden er unik. Den første gang du for den i hånden er du ikke i tvivl om at nu har du fået en rigtigt oplader.

Beskrivelse af stilfuld dobbelt USB bil adapter:
– Unik dobbelt USB-port
– Er enkel, kompakt og nem at bruge.
– Passer til iPad, iPhone, mobiltelefon, MP3, MP4, PDA & andre enheder med USB-port

Specifikationer på stilfuld dobbelt USB bil adapter: 
Input: DC 12-24V
Output: 5V/2.1A, max 3.1A
Dimension: 68*22mm
Vægt: 90 Gram
Farve: rustfri stål
Brug: cigarettænder

Pakken indeholdt: 
1 X Stilfuld dobbelt USB bil adapter til din cigarettænder