FAQ

Bulletproof Screen Protector (6)

Hvordan monterer jeg glasset på min Smartphone/tablet?

Bulletproof Screen Protector glas monteres på følgende måde:

Bulletproof Screen Protector er et laminat glas der bestående af fire lag, hvoraf et af lagene er en kemisk behandlet glasplade.

Det gør den stærk og fleksibel, og den kan bøje en vis grænse, men hvis du bøjer det for meget eller lægge for meget pres på det vil den flække i små stykker.

hvordan_er_det_lavet

Bulletproof Screen Protector monteres på følgende måde:

1: Rens skærmene med fugt servietten

2: Brug så den støvfri klud. Sørge for at glasset på din Smartphone er rengjort og helt fri for snavs og støv. Selv et enkelt støvkorn kan ses, når Bulletproof Screen Protector er monteret. Påsæt/dub det blå folie på din smartphone/tablet for at fjerne de sidste støvkorn.

3: Fjern beskyttelse film fra glasset på Bulletproof Screen Protector og vende det ned mod din Smartphone/tablet.

4: Hold Bulletproof Screen Protector med fingerspidserne og læg det forsigtigt på telefonen. Sørg for, at kigge på hullet ved højtaleren og home knappen.

5: Tryk fingeren ned i midten af ​​den Bulletproof Screen Protector, og du vil se, hvordan silikonen klæber sig til din Smartphone. Hvis der skulle være små bobler rundt om kanterne, så brug skraberen for at fjerne luftbobler. Da iPad har en stor flade er det en god ide løfte lidt i siderne så de store luftbobler forsvinder. De sidste luftbobler vil forsvinde helt efter 24-48 timer.

Afmontering af Bulletproof Screen Protectormontering
Løftede Bulletproof Screen Protector langsomt og forsigtigt i et hjørne.
Silikone belægning på bagsiden, skal have tid til at frigøre sig fra glasset. Hvis der er for meget pres, risikerer du det flækker.

Snavs og støv
Hvis der alligevel er urenhed mellem Bulletproof Screen Protector og din Smartphone/tablet så sørg for at trække Bulletproof Screen Protector forsigtigt af. Det urene vil sætte sig til silikonen.
Du renser det ved at “duppe” på silikonen med normal klar tape.

OBS
Betragt sikkerhedsglasset som en beskyttelse til din skærm. Glasset kan gå i stykker ved stød eller tab, selv om det er 9 x stærkere end normalt glas. Men det er højst usandsynlig, at din Smartphone/Tablet skærm vil gå i stykker. Derfor anbefaler vi altid at købe en bumper ring for at få den optimale beskyttelse.

Kan jeg afmonterer glasset på min Smartphone/Tablet?

Afmontering af Bulletproof Screen Protector
Ja, sikkerhedsglasset afmonteres ganske enkelt, og uden brug af værktøj.
Løftede Bulletproof Screen Protector langsomt og forsigtigt i et hjørne.
Silikone belægning på bagsiden, skal have tid til at frigøre sig fra glasset. Hvis der er for meget pres, risikerer du det flækker.

Hvad gør jeg hvis der er kommet snavs og støv under glasset?

Snavs og støv under glasset.
Hvis der er er urenhed mellem Bulletproof Screen Protector og din Smartphone/tablet så sørg for at trække Bulletproof Screen Protector forsigtigt af. Det urene vil sætte sig til silikonen.
Du renser det ved at “duppe” på silikonen med normal klar tape.

Hvorfor hedder glasset Bulletproof, når det kan gå i stykker?

Sikkerhedsglasset går under navnet “Bulletproof Screen Protector”.
Betragt sikkerhedsglasset som en beskyttelse til din skærm. Glasset kan gå i stykker ved tab, selv om det er 9 x stærkere end normalt glas. Men det er højst usandsynlig, at din Smartphone/Tablet skærm vil gå i stykker.

Hvorfor er der luftbobler under glasset efter monteringe?

Luftbobler
Har du monteret glasset korrekt… og sidder glasset i midten af homeknappen og højtaleren?
Hvis der skulle være små luftbobler under glasset, så brug skraberen/dankort for at fjerne luftbobler. Undgå at køre på kanten af glasset.

OBS: Da iPad har en stor flade, er det en god ide løfte lidt i siderne, så de store luftbobler forsvinder. De sidste luftbobler vil forsvinde helt efter 24-48 timer.

Der er kommet små hakker i kanten af glasset?

Bulletproof Screen Protector glas er nano behandlet, så det har en hårdhed der er 9 gange stærkere end normal glas. Men efter som det er glas, kan det stadig gå i stykker. Det svageste punkt er kanterne.

Ulemper og fordele:
Fordelen ved at købe dette innovativ beskyttelsesglas, er at det ser bedre ud på din telefon og det er næsten umuligt at ridse. Ulempen er ved et stød mod glasset, kan der gå en flis af kanten. Det ses tydeligere end hvis du havde et plastik beskyttelse på.

Derfor anbefaler vi altid at købe en bumper ring for at få den optimale beskyttelse. Betragt sikkerhedsglasset som en beskyttelse til din skærm. Glasset kan gå i stykker ved stød eller tab, selv om det er 9 x stærkere end normalt glas. Men det er højst usandsynlig, at din Smartphone/Tablet skærm vil gå i stykker.

Vtag bluetooth tracker (1)

Hvilken telefoner virker VTag til?

VTag virker kun til Iphone 5/5s og 4s, Ipad med retina skærm og Ipad mini.

Returnering og refusion (1)

Hvordan returnerer jeg en vare?

Alle varer leveres med en returlabel, der gør det let at returnere den, uanset om du oplever problemer med varen eller blot har fortrudt dit køb.

Find reglerne for returnering og refusion her: Returnering og refusion.

Brugervejledning (1)

Hvordan bruger jeg mit iPhone lightning Headphone stereo in-ear

Hvis du har købt et iPhone lightning headphone stereo in-ear, vil du i de fleste tilfælde blot skulle sætte headsettet i telefonen, og følge anvisningerne på skærmen.

1. Når du sætter stikket i, vil du blive bedt om at forbinde til et Beats headset.

Headset fundet

2. Tryk på forbind-knappen, og telefonen forbinder til headsettet.

Headsettet forbinder

Headsettet forbundet

3. Hvis du oplever at der ikke er lyd i headsettet, når du taler i telefon, skal du vælge lyd-indstilling og vælge headsettet som lydudgang.

Vælg lydudgang

Vælg headset