Hvordan monterer jeg glasset på min Smartphone/tablet?

Bulletproof Screen Protector glas monteres på følgende måde:

Bulletproof Screen Protector er et laminat glas der bestående af fire lag, hvoraf et af lagene er en kemisk behandlet glasplade.

Det gør den stærk og fleksibel, og den kan bøje en vis grænse, men hvis du bøjer det for meget eller lægge for meget pres på det vil den flække i små stykker.

hvordan_er_det_lavet

Bulletproof Screen Protector monteres på følgende måde:

1: Rens skærmene med fugt servietten

2: Brug så den støvfri klud. Sørge for at glasset på din Smartphone er rengjort og helt fri for snavs og støv. Selv et enkelt støvkorn kan ses, når Bulletproof Screen Protector er monteret. Påsæt/dub det blå folie på din smartphone/tablet for at fjerne de sidste støvkorn.

3: Fjern beskyttelse film fra glasset på Bulletproof Screen Protector og vende det ned mod din Smartphone/tablet.

4: Hold Bulletproof Screen Protector med fingerspidserne og læg det forsigtigt på telefonen. Sørg for, at kigge på hullet ved højtaleren og home knappen.

5: Tryk fingeren ned i midten af ​​den Bulletproof Screen Protector, og du vil se, hvordan silikonen klæber sig til din Smartphone. Hvis der skulle være små bobler rundt om kanterne, så brug skraberen for at fjerne luftbobler. Da iPad har en stor flade er det en god ide løfte lidt i siderne så de store luftbobler forsvinder. De sidste luftbobler vil forsvinde helt efter 24-48 timer.

Afmontering af Bulletproof Screen Protectormontering
Løftede Bulletproof Screen Protector langsomt og forsigtigt i et hjørne.
Silikone belægning på bagsiden, skal have tid til at frigøre sig fra glasset. Hvis der er for meget pres, risikerer du det flækker.

Snavs og støv
Hvis der alligevel er urenhed mellem Bulletproof Screen Protector og din Smartphone/tablet så sørg for at trække Bulletproof Screen Protector forsigtigt af. Det urene vil sætte sig til silikonen.
Du renser det ved at “duppe” på silikonen med normal klar tape.

OBS
Betragt sikkerhedsglasset som en beskyttelse til din skærm. Glasset kan gå i stykker ved stød eller tab, selv om det er 9 x stærkere end normalt glas. Men det er højst usandsynlig, at din Smartphone/Tablet skærm vil gå i stykker. Derfor anbefaler vi altid at købe en bumper ring for at få den optimale beskyttelse.

Posted in: Bulletproof Screen Protector