Gode fif du sikkert ikke viste om din iPhone

Gode fif du sikkert ikke viste om din iPhone

Gode fif du sikkert ikke viste om din iPhone

Vi har her en masse Gode fif du sikkert ikke viste om din iPhone og vil holde dig løbende opdateret med nye og spændende fif efter hver iOS opdatering. Meld dig ind i vores nyhedsbrev. Her kommer der løbende fif og gode tilbud.

Hvad tid kom SMSén?
Hvis man er en af de mange, der bliver drevet til vanvid af ikke at kunne se, hvornår man har sendt og modtaget en sms på sin iPhone, så fortvivl ikke – det kan man! Det er faktisk rigtig nemt, at se tidsstemplerne på dine SMS’er i iOS 7 Sådan: Rør ved skærmen i sms’en og træk den til venstre, så kommer det frem.

Hvordan skriver jeg med STORT uden at klikke p娒shift’-knappen hele tiden på?
Det er så simpelt! Du kan utrolig nemt udtrykke, hvor GLAD DU ER ELLER HVOR SUR DU VAR til dine venner uden hele tiden at skulle klikke på ‘shift’-knappen hele tiden. Sådan: Dobbeltklik på ‘SHIFT’-knappen og så kommer Caps Lock. Bemærk: Hvis ikke det virker, så gå ind i Indstillinger > Generelt > Tastatur og sørg for at Caps Lock er slået til ved ”slå skiftelås til”.

Hvorfor pokker kan jeg ikke tage billeder hurtigere?
Det kan du også. Nu er der mulighed for at tage en masse billeder i en serie og gemme dem. Denne funktion vil sikre, at du får taget et profilbillede, som du kan lide. Sådan: Hold udløs knappen inde i dit kamera, så vil du automatisk aktivere kameraets ‘burst mode’. NB. I stedet for at bruge udløs knappen i kameraet for at tage et selfie, kan du bruge volume knappen ‘op’. Denne funktion lader dig holde din telefon – kamera – stille og derfor får du et bedre billede.

Tak fordi du kiggede forbi “Gode fif du sikkert ikke viste om din iPhone”

Henrik Harmsen