Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN:
Virksomhedens juridiske navn: Doktor IT ApS
Virksomhedens kaldenavn: iKing.dk
Selskabsform: Anpartsselskab.
CVR-nummer: 32066526
Etableringsår: 2013

ADRESSE
iKing.dk /v Doktor IT ApS
Tværvej 53
2791 Dragør
Officiel e-mail adresse: Klik HER
Officiel web-adresse: www.iking.dk

PERSONDATAPOLITIK
• For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: (navn / adresse / telefonnummer / e-mail adresse)
• Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
• Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
• Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos Doktor IT ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
• Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
• Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
• Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
• Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail og en service mail inden for det første år af dit køb.
• Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
• Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
• Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
• Som registreret hos iking.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til iking.dk via e-mail.
• Den dataansvarlige er Doktor IT ApS.

PRISER
Alle priser ved levering i EU lande er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms.

HANDLESBETINGELSER VED BRUG AF BETALINGSKORT
Du kan bestille varer fra iking.dk på følgende måder:
• Via e-mail.
• Via bestilling over hjemmesiden.
• Alle priser på websitet angives inklusive moms.
• Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told, fragt mm.
• Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk og Engelsk

Kan jeg nå at tilføje flere varer på en netop afsendt ordre?:
Nej, men du kan gennemføre endnu en ordre og skrive “sendes med tidligere ordre” i notatfeltet. Vi vil slette portoen på den nye ordre. Måske modtager du alligevel to forsendelser, hvis vort lager ikke når at sammenkøre bestillingerne.

Betaling:
Du kan betale med Dankort, VISA, Mastercard, overførsel fra bank, MobilPay og ViaBill mm. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Vær opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af bankernes indsigelsesordning.

Ekspeditions gebyr pr. transaktion
iKing opkræver ikke et ekspeditionsgebyr pr. transaktion.

HANDELSBETINGELSER VED BRUG AF VIABIll A/S
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.
Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit

LEVERINGSINFORMATION
Din bestilling vil blive sendt med DAO efter alm. vægt på pakken.
Leveringstiden er normalt 1 hverdage.
Fragtomkostninger lyder fra 27-33 kr.

ORDREBEKRÆFTELSE:
Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til os klik HER

OMBYTNINGSRET
Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Kvittering bør altid medfølge. Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse. iKing afholder omkostningerne i forbindelse med ombytning, når du benytter den medfølgende returlabel til formålet.

FORTRYDELSESRET
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til: [email protected] eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Forbrugerens udgifter vil i de fleste tilfælde blive returneret til det kort som blev brugt ved bestillingen. Husk at vedlægge e-mail kvittering ved returnering. iKing afholder omkostningerne i forbindelse med fortrydelse, når du benytter den medfølgende returlabel til formålet.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Benyt den vedlagte returlabel i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores pakkeshop:
iKing.dk / v. ShipShip
Industrigrenen 21
2635 Ishøj
iKing afholder omkostningerne ved returnering af varer, når du benytter den medfølgende returlabel til formålet.

REKLAMATIONSRET
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamations retten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation

Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende varen retur ved brug af den returlabel der medfølger pakken.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Vi anbefaler dog at du bruger den fremsendte returlabel. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

DET MED SMÅT
Aftaler med iking.dk indgås på dansk.
Når du handler på iking.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven

ANSVARSFRASKRIVELSE
iKing.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

E-POLITIK
SPAM – internettets nye plage…
Langt de fleste, der har en email-adresse, kender til problemerne om SPAM – uønskede reklamemails, der ofte får mailboxen til at flyde over. Problemet er voksende, men vi vil gerne være med til at minimere generne og tidsspildet på lang sigt. Derfor anvender vi ikke dine personoplysninger (som f.eks. din mailadresse) til andre formål end dem, du har givet os lov til.
iKing.dk har nedenstående politikker for at beskytte dig, dine informationer og dit privatliv.

E-mail:
Har du modtaget en e-mail fra iKing.dk skyldes det enten:
-At din e-mail adresse er lagret hos os fordi du har ønsket at modtage fremtidig information.
-At du tidligere har bestilt varer hos iKing.dk, hvorved der én gang udsendes en service mail, inden for de første 2 år af dit køb.
-At du har en igangværende korrespondance med os.
-Du har meldt dig ind i vores klub via hjemmesiden.

Dele, sælge, udleje og brug:
iKing.dk vil aldrig dele, sælge eller udleje individuelle personlige oplysninger med andre uden din udtrykkelige tilladelse, medmindre pålagt ved lov.
Informationer afgivet til os, er kun tilgængelige for medarbejdere der har til opgave at kontakte dig eller sende dig e-mails baseret på din forespørgsel.

Uønsket e-mail fra 3. part:
Har du modtaget uønsket, uopfordret e-mail tilsendt via vores system eller som giver sig ud for at komme fra vores domæne (iking.dk), bedes du venligst fremsende en kopi af den pågældende e-mail sammen med din evt. kommentar til mail

FORBEHOLD
Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.
iKing er ikke ansvarlig for følgerne af strejke, lockout, naturkatastrofer eller i øvrigt for forhold, der ligger uden for iKings kontrol.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til denne MAIL. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16.01.2021