Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN:
Virksomhedens juridiske navn: Doktor IT ApS
Virksomhedens kaldenavn: iKing.dk
Selskabsform: Anpartsselskab.
CVR-nummer: 32066526
Etableringsår: 2013

ADRESSE
iKing.dk /v Doktor IT ApS
Tværvej 53
2791 Dragør
Officiel e-mail adresse: Klik HER
Officiel web-adresse: www.iking.dk

PERSONDATAPOLITIK
• For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: (navn / adresse / telefonnummer / e-mail adresse)
• Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
• Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
• Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos www.iking.dk og opbevares i 2 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.
• Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
• Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
• Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
• Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail og en service mail inden for det første år af dit køb.
• Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert men ukrypteret.
• Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
• Som registreret hos iking.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til iking.dk via e-mail.
• Den dataansvarlige er Point Break ApS.

PRISER
Alle priser ved levering i EU lande er gældende udsalgspriser inkl. 25% moms. Der er gratis fragt i Danmark.

HANDLESBETINGELSER VED BRUG AF BETALINGSKORT
Du kan bestille varer fra iking.dk på følgende måder:
• Via e-mail.
• Via bestilling over hjemmesiden.
• Alle priser på websitet angives inklusive moms.
• Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told, fragt mm.
• Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk og Engelsk

Kan jeg nå at tilføje flere varer på en netop afsendt ordre?:
Nej, men du kan gennemføre endnu en ordre og skrive “sendes med tidligere ordre” i notatfeltet. Vi vil slette portoen på den nye ordre. Måske modtager du alligevel to forsendelser, hvis vort lager ikke når at sammenkøre bestillingerne.

Betaling:
Du kan betale med Dankort, VISA, Mastercard, overførsel fra bank, MobilPay og ViaBill mm. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Vær opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke er dækket af bankernes indsigelsesordning.

Ekspeditions gebyr pr. transaktion
iKing opkræver ikke et ekspeditionsgebyr pr. transaktion.

HANDELSBETINGELSER VED BRUG AF VIABIll A/S
iKing.dk har indgået en aftale med www.viabill.dk.
iKing.dk har lavet en aftale med viaBill.dk. Det betyder kunden kan vælge at få tilsendt en faktura via email. Derved har kunden mulighed for at se varen før betaling.

Elektronisk fakturering:
Du modtager en faktura via e-mail, når din pakke bliver afsendt fra os. Du vælger selv om du betaler over 1 eller 24 måneder. Fakturaen skal betales direkte til vores partner viaBill.dk.
BEMÆRK! Ingen betalings gebyrer tilbagebetales ved denne betalingsmetode. Dette gælder også ved defekte varer.

Transaktionsgebyr:
Transaktionsgebyr på køb af fordringerne fremgår af særskilt transaktionsaftale indgået pr. E-mail. Denne ydelse koster kunden 10 kr. pr. faktura.

ViaBills system:
I viaBill.dk system registreres alle fakturaer, betalinger, rykkere, inkassooverdragelser, dialoger med Kunden, inkassoselskab osv. Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold

Kommunikation:
ViaBills kommunikation med Kunden og iKing, bliver løbende noteret i ViaBills online system til hvilket iKing vil have adgang.

Kundehenvendelser når man bruger ViaBill som betaling:
Det påhviler iKing.dk at håndtere alle kundehenvendelser f.eks. reklamationer, support og garantiforpligtigelser vedr. den leverede vare, mens det alene påhviler ViaBill at håndtere alle henvendelser vedr. betalingen af den af ViaBill fremsendte opkrævning. Dette oplyser ViaBill på fremsendte opkrævning og eventuel senere rykker.

Rykkerprocedure:
Såfremt Kunden ikke har betalt på forfaldsdagen, foretager ViaBill rykker-, egen inkasso-, udenretlig og evt. efterfølgende indenretlig inkassoprocedure – alt i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.
Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold

Rykkergebyr / Renter:
Betales ikke efter faktura/kontoudtog, pålægges et rykkergebyr DKK 100 pr. rykker. Betales 2. rykker ikke, videregives kravet til en inkasso, som herefter står for den videre inddrivelse. Inkassoen pålægger yderligere gebyrer inden for kreditlovens rammer og står for fogedforretningen.

Tavshedspligt:
ViaBill har tavshedspligt med hensyn til iKings data. Ligesom ViaBill og iKing er forpligtet til at behandle alle oplysninger om Kunden fortroligt.

Support/hotline mv.
ViaBill A/S
Søndergade 2, 2 sal
DK-8000 Aarhus C
Tlf.: 88 826 826
Email: [email protected]
Telefontider:
Mandag- fredag kl. 10.00-14.00
CVR. Nr. 33245564

LEVERINGSINFORMATION
Din bestilling vil blive sendt med DAO efter alm. vægt på pakken.
Leveringstiden er normalt 1 hverdage.

ORDREBEKRÆFTELSE:
Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, evt. leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til os klik HER

OMBYTNING, FORTRYDELSE OG REKLAMATION
Læs om vores politik for ombytning, fortrydelsesret samt reklamation her: Returnering og refusion

DET MED SMÅT
Aftaler med iking.dk indgås på dansk.
Når du handler på iking.dk, gælder dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb. Som forbruger er du derfor beskyttet af den gældende lovgivning på området, dvs. primært Købeloven og Forbrugeraftaleloven

ANSVARSFRASKRIVELSE
iKing.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.

E-POLITIK
SPAM – internettets nye plage…
Langt de fleste, der har en email-adresse, kender til problemerne om SPAM – uønskede reklamemails, der ofte får mailboxen til at flyde over. Problemet er voksende, men vi vil gerne være med til at minimere generne og tidsspildet på lang sigt. Derfor anvender vi ikke dine personoplysninger (som f.eks. din mailadresse) til andre formål end dem, du har givet os lov til.
iKing.dk har nedenstående politikker for at beskytte dig, dine informationer og dit privatliv.

E-mail:
Har du modtaget en e-mail fra iKing.dk skyldes det enten:
-At din e-mail adresse er lagret hos os fordi du har ønsket at modtage fremtidig information.
-At du tidligere har bestilt varer hos iKing.dk, hvorved der én gang udsendes en service mail, inden for de første 2 år af dit køb.
-At du har en igangværende korrespondance med os.
-Du har meldt dig ind i vores klub via hjemmesiden.

Dele, sælge, udleje og brug:
iKing.dk vil aldrig dele, sælge eller udleje individuelle personlige oplysninger med andre uden din udtrykkelige tilladelse, medmindre pålagt ved lov.
Informationer afgivet til os, er kun tilgængelige for medarbejdere der har til opgave at kontakte dig eller sende dig e-mails baseret på din forespørgsel.

Uønsket e-mail fra 3. part:
Har du modtaget uønsket, uopfordret e-mail tilsendt via vores system eller som giver sig ud for at komme fra vores domæne (iking.dk), bedes du venligst fremsende en kopi af den pågældende e-mail sammen med din evt. kommentar til mail

FORBEHOLD
Billeder som er brugt på vore sider er illustrative og kan afvige fra varens egentlige udseende.
iKing er ikke ansvarlig for følgerne af strejke, lockout, naturkatastrofer eller i øvrigt for forhold, der ligger uden for iKings kontrol.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til denne MAIL. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr ”

Handelsbetingelserne er senest opdateret 16.01.2020