Hvilke apps der æder dit batteri

Hvilke apps der æder dit batteri?

Hvilke apps der æder dit batteri

Det er hurtigt at finde ud af hvilke apps der æder dit batteri. På iOS telefoner er det muligt at se hvilke apps der æder dit batteri. Der er en funktion, som fortæller dig hvad de enkle apps bruger af strøm.

Prøv selv at tjekke dit batteriforbruget på din iPad eller iPhone så for du en ide om hvad strøm der går til de forskellige apps. Du kan vælge imellem at se de sidste 24 timer eller de sidste 6 dage.

Det er et fint værktøj til at få et overblik hvis ens enhed bliver hurtigt drænet for strøm.

Du skal gøre følgende:
– Åbn Indstillinger
– Vælg Batteri

Øverst har du mulighed for at slå energisparende funktion. Men lad os kigge på hvad strøm der går til hvad.

Nederst på siden står der hvor lang tid din iPhone/iPad har været i brug samt på standby siden sidste fulde opladning. Men det er det i midten vi er interesserede i.

Der er en oversigten der viser, hvor meget batteri hver enkelt app har brugt de sidste 24 timer. Dette målt som procent af det samlede batteriforbrug. Nogle gange står der også en nærmere forklaring på, hvad i appen der primært er skyld i forbruget, hvis der er en særlig årsag. Det kunne være “dårligt signal”.

Hvis du trykker på ur-ikonet i oversigten, vil du kunne se, i hvor lang tid hver enkelt app har været brugt eller kørt i baggrunden.

Det er muligt at skifte oversigten fra 24 timer til 6 dage, for at få et mere nuanceret overblik.

Dette er en god måde at finde ud af, hvilke apps der tømmer ens batteri, så man kan finde ud af, hvilke apps man skal holde sig fra, hvis man vil spare på batteriet. Specielt diverse system- og baggrundsaktiviteter er interessante at følge.

Man skal dog være opmærksom på, at det ikke kan bruges til at sige om en given app er energieffektiv eller ej. Det kommer jo også an på, hvor længe man har brugt den pågældende app.

Inspiration til “Hvilke apps der æder dit batteri” er hente ved ONX.

Hvis du vil lære mere om, hvordan du kan spare strøm, så kig på denne artikel vi har skrevet. KLIK HER

Henrik Harmsen