iPhone 6 vs iPhone 6 plus

iPhone 6 vs iPhone 6 plus

iPhone 6 vs iPhone 6 plus

Apple har afsløret to nye iPhones og skærmen er 4,7-tommer på iPhone 6 og 5,5-tommer på iPhone 6 Plus. Det betyder større skærme og et helt design med en ultra tynd mobil der har afrundede hjørner. Begge modeller tilbyder en hurtigere processorer, bedre kameraer og Apples nye Apple Pay betalingssystem.

Apples nye iPhones er tilgængelige i Guld, Sølv og Space Gray, og findes i 16, 64 og 128 GB kapacitet. I USA starter prissætning ved $ 199, mens iPhone 6 Plus prissætning starter ved $ 299. Her I DK kommer den til at koste mere. Prisen er ikke sat endeligt på iPhone 6 vs iPhone 6 plus.

Mens begge modeller omfatter samme 64-bit A8 chip og den har generelle samme konstruktion. Der ER dog flere forskelle mellem de to telefoner. IPhone 6 er 6,9 mm, mens iPhone 6 Plus er lidt tykkere på 7.1mm. Apples iPhone 6 Plus har også tre store forskeligheder så som: optisk billedstabilisering til kameraet, og en længere batterilevetid og en den har en iPad-syle iPad-style landscape mode, der viser mere indhold på skærmen.

Selvom iPhone 6 Plus har optisk billedstabilisering, har begge telefoner nogle store kamera forbedringer i form af sensor opgraderinger, forbedret toner, bedre støj reduktion, og en nye “Focus Pixel” teknologi, som forbedrer telefonens evne til at vælge autofokus. Video funktionen har en ny 240fps slo-mo mulighed, sammen med optagelse i 1080p ved 60fps. Den fremadvendte kamera blev også opgraderet, med en f / 2,2 blænde, der lader mere lys og nye burst mode kapaciteter.

Begge telefoner har en imponerende nye “Retina HD Display”. iPhone 6 byder på en opløsning på 1334 x 750 (326 ppi) og iPhone 6 Plus byder på en opløsning på 1920 x 1080 (401 ppi).

Begge modeller har bløde, afrundede hjørner og buet glas skærm. Det gør den smuk at se på og føle på. Lydstyrkeknapperne på venstre side af enheden er nu lavet i pille form og strømknappen er placeret på højre side af mobilen så den er nemmere at bruge med én hånd.

Apple har tilføjet en ny dobbelt klik/tryk-hjem-knap, som flytter elementer fra toppen af ​​skærmen til bunden af ​​skærmen for at få hurtig adgang.

Andre nye funktioner i iPhone 6 og iPhone 6 Plus inkluderer bedre WiFi støtte

Tak for at kigge forbi “iPhone 6 vs iPhone 6 plus”

Henrik Harmsen