Mere strøm på min iPhone

Mere strøm på min iPhone

Mere strøm på min iPhone

Viste du at en iPhonen på ”Flyfunktion” oplad dobbelt så hurtigt?

Alle iPhone der køre med styresystemet iOS7 har nok opdaget at batteriet holder kortere tid end tidligere. Hovedårsagen er ikke de gennemsigtige menuer og ikonerne, der bevæger sig, når du går ind og ud af programmer. Skurken er de mange funktioner, som sker automatisk eller som bliver kørende i baggrunden, selvom du er gået ud af den aktuelle app.
Få et par timer ekstra batterilevetid ved at slå de funktioner fra, som du ikke bruger. Vælg dem, du kan undvære – og brug kun de funktioner og opdateringer, som du har brug for til daglig.
Nedenfor kan du få en liste med 7 hurtige indstillinger, du kan ændre – og yderligere et par tricks, der forlænger batteri tiden. Velkommen til “mere strøm på min iPhone”

7 hurtige ændringer, der øger batterilevetiden:

1: Bluetooth
Slå bluetooth fra, hvis du ikke bruger funktionen til for eksempel et headset (en genvej findes ved at føre fingeren op fra bunden af skærmen)

2: Siri
Hun kan hjælpe, når du taler til telefonen, slås fra i Indstillinger > Generelt > Siri > Fra Automatiske opdateringer.

3: Luk ned for apps.
Slå de apps fra, du ikke bruger ofte under Indstillinger > Generelt > Opdater i baggrunden

4: Automatisk lysstyrke.
Det er rart, at telefonen justerer sig efter lyset – men funktionen er en batterisluger. Find en lysstyrke, der passer dig, under: Indstillinger > Lysstyrke & Baggrund > Fra (juster på slider i stedet)

5: Hente E-mail.
Måske har du ikke brug for at telefonen tjekker mails så tit. Gå ind i: Indstillinger > E-post, kontakter, kalendere > Hent nye data

6: Automatiske app-opdateringer
Det kan du slås fra. I det mindste for apps og bøger. Gå ind her: Indstillinger > iTunes & App Store

7: Lokaliteter
Mange apps vil gerne vide, hvor du befinder dig. Det kan være smart, når det gælder kort eller vejrudsigten. Men slå alle de apps fra, der beder om din lokalitet, hvis det ikke giver mening for dig. Du finder funktionen her: Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester.

Tak for at kigge forbi “Mere strøm på min iPhone”

Henrik Harmsen